Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

15. 03. 2023. 09:44 >> 09:44
1

BEČIĆ I ĐELjOŠAJ

"Objedinjavanje građanskih snaga ohrabrenje i primjer"

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj na sastanku sa predsjedničkim kandidatom Aleksom Bečićem kazao je da su ohrabrujući tonovi koji ukazuju na saradnju i objedinjavanje građanskih snaga, te da je njihova saradnja na lokalnom nivou dobra osnova za nadogradnju saradnje partija sličnih profilacija i uzor koji bi trebalo da slijede i ostali subjekti.

Kandidat za predsjednika Crne Gore Aleksa Bečić se u Tuzima sastao sa Đeljošajem i potpredsjednikom Opštine Ivanom Ivanajem.

“Na sastanku je iskazano veliko zadovoljstvo odličnim izbornim rezultatima političkih subjektata koje predvode Bečić i Đeljošaj na lokalnim izborima u Tuzima, ali i odličnom saradnjom kroz zajedničko vršenje vlasti u protekle četiri godine u opštini Tuzi koja će se nastaviti i u narednom mandatnom periodu”, navodi se u saopštenju.

Đeljošaj se zahvalio Bečiću na afirmaciji postignutih rezultata na polju razvoja i napretka Opštine Tuzi.

“Iskreno i bezrezervno ste nam pružili ruku prije četiri godine kada je došlo do demokratskih promjena u opštini Tuzi i kada sam postao predsjednik Opštine. I ja lično i građani Malesije to pamtimo i cijenimo, zato ćemo nastaviti da jačamo naše partnerstvo i prijateljstvo. Želim vam sreću na predstojećim izborima”, naglasio je Đeljošaj.

Istakao je da su ohrabrujući tonovi koji ukazuju na saradnju i objedinjavanje građanskih snaga.

“Ovo je dobra osnova za nadogradnju saradnje partija sličnih profilacija i uzor koji bi trebalo da slijede i ostali subjekti jer bez dijaloga i saradnje nema ni napretka”, zaključio je Đeljošaj.

Predsjednik opštine i predsjednički kandidat usaglasili su se da zajedno treba raditi na jačanju investicionog razvoja, otvaranju novih radnih mjesta i stvaranju ambijenta za pomirenje i saradnju sa svim časnim i poštenim činiocima ovog društva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније