Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

02. 06. 2023. 08:29 >> 13:50
6

LIDER NSD U NIKŠIĆU

Mandić: Svaki napad na Srbe na Kosovu je napad na nas

Svaki napad na Srbe na Kosovu i Metohiji je napad i na nas, poručio je lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić na sinošnjem skupu u Nikšiću.

"Iz Nikšića je sinoć poslata snažna poruka podrške našim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji. Svaka njihova suza je i naša suza, svaki pendrek koji udari po njihovoj, udario je i po našoj glavi. Svaki napad na njih je napad i na nas", kazao je Mandić. 

 

Dodao je da "kao što su oni bili sa nama kad smo branili svetinje, mi smo dužni da pratimo ono što oni osmisle na Kosovu i Metohiji".

"Čitava Crna Gora misli kao mi - šta god procijene naši sunarodnici, kakvu god odluku da donesu, treba da znaju da je srpski narod i čestita i poštena Crna Gora uz njih", zaključio je Mandić. 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније