Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ rtcg.me ]

03. 06. 2023. 00:06   >>  00:07 1

POTVRDILI

Durmitorska incijativa širi se na Plužine i Šavnik

Durmitorska incijativa (DI) objavila je da se širi na Plužine i Šavnik.

Kako su kazali, tokom više od godinu dana postojanja na političkoj sceni Crne Gore, Durmitorska inicijativa je u kontinuitetu radila na ideji opšteg dobra i pomirenja ljudi na teritoriji Opština Žabljak.

"Za to vrijeme, građani su prepoznali značaj ovakvog pristupa i tokom izbornog ciklusa dali nam svoje povjerenje. Naša prva etapa je finalizovana na lokalnim izborima oktobra 2022. godine i rezultirala je pozicijom predsjednika opštine Žabljak, gdje smo imenovali našeg Radoša Žugića. Navedena dešavanja nijesu promakla ni našim Durmitorcima u susjednim gradovima, Šavnik i Plužine i veliki broj njih se javio sa pitanjima o funkcionisanju našeg poketa.  Kako se u Osnivačkom aktu Durmitorska inicijativa navodi da smo pokret koji ima tendenciju da se širi na poddurmitorski region, tako imamo želju da pomognemo i najavljujemo otvaranje naših prostorija u ostala dva grada zajedničke planine", poručili su u saopštenju. 

Pozivaju zainteresovane ljude dobre volje, iz Šavnika i Plužina, "da nam se javno ili privatno jave, i pomognu svojoj lokalnoj zajednici na način kako mi to radimo na Žabljaku".

"Sva moralna i materijalna pomoć će im biti dostupna i sa zadovoljstvom ćemo učestvovati u kreiranju zajedničke ideje DI Šavnik i DI Plužine. Zajedno, do novog cilja“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније