Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.M.Lj. ]

07. 06. 2023. 16:45 >> 16:48

MILOVIĆ REAGOVAO

"Kabinet Abazovića se služi neistinama"

Član Predsjedništva Pokreta Evropa Sad Andrej Milović kazao je da se kabinet premijera Dritana Abazovića služi neistinama, te da je jasno naveo da Specijalno državno tužilaštvo službenim putem više mjeseci traži od ANB-a, a ne Vlade, da dostavi snimak telefonskog razgovora između uhapšenog Rada Miloševića i ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića.

Kabinet premijera Dritana Abazovića istakao je da taj zahtjev nikada nije primljen u zgradi Vlade, niti navodni podaci o razgovoru Adžića i Miloševića postoje.

“Saradnja je loša od kad je uhapšen Rade Milošević, zbog čega je ekspresno smijenjen cijeli vrh ANB i prekinuto slanje informacija SDT-u. Zato je i višestruko osuđivano lice na insistiranje Dritana Abazovića moralo ući u ANB da bi napravilo haos u sistemu i spriječilo da kompromitujući podaci nastave da stižu u SDT”, naveo je Milović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније