Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

02. 03. 2021. 07:21 >> 07:21

AMBASADOR KOSNET

Američka podrška EU u dijalogu Beograda i Prištine

Američki ambasador na Kosovu Filip Kosnet sastao se sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i tom prilikom je rekao da EU ima punu podršku SAD-a u posredovanju u "dijalogu dvije zemlje".

Kosnet je na Tviteru dodao da će cilj ovog dijaloga biti sveobuhvatno rješenje i dublja integracija obje zemlje.

Svoju trodnevnu posjetu Kosovu Lajčak je počeo susretom sa liderom Pokreta Samoopredjeljenje Aljbinom Kurtijem, koji je izjavio da dijalog sa Srbijom ne može biti ni prvi ni drugi prioritet vlade.

Kurti je poslije sastanka rekao da ne poriče važnost dijaloga, ali da on treba da bude dobro pripremljen i iskren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније