Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

25. 03. 2021. 06:58 >> 06:59
30

VUČIĆ PODSJETIO

Za zločin nad Srbijom 1999. niko nije odgovarao

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da je bombardovanje 1999.godine bilo zločin i agresija "19 moćnih i bahatih" koji su napali jednu malu, suverenu zemlju, Saveznu Republiku Jugoslaviju.

Vučić je, na komemorativnoj akademiji povodom 22. godišnjice početka NATO bombardovanja SRJ rekao da za taj zločin niko nikada nije odgovarao.

"Napali su nas sa ciljem da nas poraze, da nas ubijaju i na kraju da nam oduzmu dio teritorije", rekao je Vučić.

On je rekao da je Jugoslavija tada ostavljena bez izbora, ali da je uprkos stradanjima održala onima koji su je bombardovali lekciju iz časti, morala i ljubavi prema zemlji.

"I kada svi budu ćutali, mi ćemo ponavljati: 'Jedno dijete dnevno i više od toga. Toliko ste nam ubijali'", naglasio je Vučić.

 

Пратите нас на

Коментари30

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније