Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta ]

09. 05. 2021. 12:30 >> 12:37

ŠAPIĆ

Ujedinjenje sa SNS nije čista politička računica

Predsjednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da ta stranka "nije mijenjala stavove" ujedinjenjem sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i da se u toj odluci "nijesu vodili čistom političkom računicom".

Šapić ja za RTS rekao da smatra da se ni SNS i Aleksandar Vučić nisu vodili "tom matematikom" prilikom donošenja odluke o ujedinjenju sa SPAS-om, već da je u pitanju "prilika da se napravi nešto novo i kvalitetnije".

On je na pitanje da li vidi sebe kao kandidata za gradonačelnika Beograda na sljedećim izborima rekao da će "zauzeti svako mjesto koje kvalitetom zaslužuje" i da će "ako ima zdrave konkurencije svako zauzeti mjesto koje mu pripada".

SPAS će za lokalne izbore u Beogradu "pratiti okolnosti, i svi kandidati će biti najkvalitetniji", rekao je Šapić, dok je za aktuelnog zamjenika gradonačelnika i funkcionera SNS Gorana Vesića ponovio "da ga ne vidi u svom timu".

Šapić je rekao da ne zna šta znači termin "lažna opozicija", i dodao da je SPAS osvojio svoje mjesto na izborima na Novom Beogradu, a da je nakon izbora sa SNS sklopljena koalicija na lokalu "na osnovu toga što su se opšti politički stavovi poklopili".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније