Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

03. 08. 2021. 10:17 >> 16:13

VLADIČIN HAN

Otac udario sina kolima dok je vezivao pertle

U selu Jastrebac u Srbiji, desila se saobraćajna nezgoda u kojoj je otac kolima udario sedmogodišnjeg sina i nanio mu teške povrede opasne po život.

boxPluginImgKako prenose mediji, to je jutros potvrdilo Osnovno javno tužilaštvo u Vladičinom Hanu.

Zamjenica tužioca Ljiljana Petrović kaže da se nezgoda dogodila u ponedjeljak u prijepodnevnim satima, kada je D. D. koji je upravljao vozilom BMW na improvizovanom parkingu u selu Jastrebac udario svog sedmogodišnjeg sina, koji je čučnuo da veže pertlu, pa se pretpostavlja da je nesrećan splet okolnosti doveo do ove tragedije.

Dijete je zbrinuto u niškom Kliničkom centru zbog ozbiljnosti zadobijenih povreda, navode "Novosti".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније