Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

hrt.hr [ M.L.B. ]

14. 01. 2022. 21:17   >>  21:20

HRVATSKA

Sin ubio oca i majku?

Policija je u kući u Puli pronašla dvije mrtve osobe, za koje se sumnja da su ubijene. Muškarac (30) koji se dovodi u vezu s ubistvom, sam se predao policiji, prenosi HRT.

Prema do sada dostupnim informacijama, riječ je o muškoj i ženskoj osobi, odnosno bračnom paru, te se osnovano sumnja na nasilnu smrt, odnosno na dvostruko ubistvo.

Kako se nezvanično saznaje HRT, 30-godišnjak iz Pule koji se dovodi u vezi s tim događajem je sin koji se sam prijavio policiji nakon počinjenog zločina.

"U ovome trenutku ne možemo govoriti o ubici, već o osobi koja se nalazi u policiji i nad kojom će se srovesti istraživanje i on je u srodstvu s osobama koje su nađene mrtve u kući. Policija nije imala ranijih postupanja što se tiče nekakvih narušenih porodičnih odnosa. Uviđaj traje, vjerojatno će se naložiti obdukcija tijela i znaćemo nakon toga i uzrok i vrijeme smrti, nakon obdukcije", rekla je Suzana Sokač, potparolka PU istarske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније