Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.M. [ RTS ]

29. 10. 2022. 09:50 >> 09:50

ZAPOSLENI I STANARI EVAKUISANI

Veliki požar u robnoj kući u centru Kruševca

Veliki požar izbio je jutros u centru Kruševca. Gori bivša "Trajalova" robna kuća, u kojoj je sada kineski tržni centar. Svi su na vrijeme evakuisani pa povređenih, kako RTS nezvanično saznaje, nema.

U robnoj kineskoj robnoj kući "Youmart" u Vidovdanskoj ulici u centru Kruševcu, jutros oko 8 časova, kada su radnici došli na posao, izbio je požar.

Vatrom je ugroženo nekoliko hiljada kvadrata. Na licu mjesta je osam vatrogasnih ekipa i Hitna pomoć.

Stanari stambene zgrade koja se nalazi u istom bloku zgrada su evakuisani.

Zgrada u kojoj je izbio požar je iz 1938. godine. To je nekadašnja zgrada Trgovačke omladine, sagrađena iz dva krila. U jednom je stambena zgrada, a u drugom Kulturni centar i dopisništvo RTS-a, Pozorište, banka i više prodajnih objekata.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se kako plamen guta drugi sprat zgrade, kao i sam krov.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније