Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

14. 12. 2022. 14:06 >> 14:04

PREDSJEDNIK POKRETA "ODGOVOR"

"Olivera Ivanovića je ubio kavčanin s nadimkom Crnogorac"

Predsjednik pokreta "Odgovor" Boban Bogdanović izjavio je danas da je Olivera Ivanovića ubio pripadnik Kavačkog klana s nadimkom Crnogorac.

Bogdanović je konferenciji za novinare u Čaglavici na Kosovu kazao da nije promijenio iskaz u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, već da ga je samo dopunio.

"Dopunio sam u tom dijelu da Ljubomir Lainović iz Novog Sada nije bio taj koji je pucao, nego, prema saznanjima koje sam imao, on je bio dio likvidatora koji su učestvovali u Oliverovom ubistvu. Onome koji je pucao u Olivera nadimak je Crnogorac. Ja sam sa svim tim detaljima upoznao i srpsko tužilaštvo, međutim mi imamo jednu lošu situaciju, jer je predistražni postupak još uvijek u toku, dok se u Prištini vodi ozbiljna istraga tužilaštva po pitanju nalogodavaca, naručilaca ubistva", kazao je Bogdanović, prenio je Radio KiM.

Bogdanović je rekao da je nalogodavac ubistva Zvonko Veselinović, organizator ubistva Milan Radoičić, a izvršilac Crnogorac iz Kavačkog klana.

"Da postoji dobra volja iz Beograda i Prištine formirala bi se zajednička istraga tužilaštva. Saslušao bi se Veljko Belivuk i dobili bismo sve detalje vezane za Oliverovo ubistvo. Oliverovo ubistvo ima i politički potpis jer neposredno prije nego što je Oliver ubijen ja sam bio savjetnik Saše Jankovića u Pokretu slobodnih građana i prisustvovao sam razgovoru kada je Oliver rekao prilikom svog zadnjeg susreta u kabinetu Aleksandra Vučića šta mu se sprema. Vučić je njemu odgovorio da mu on tu ne može pomoći", rekao je Bogdanović.

Boban Bogdanović je, navodi portal, postao poznat široj javnosti nakon što je za KRIK otkrio da je Olivera Ivanovića ubio Ljubomir Lainović iz Novog Sada, a da je naručilac ubistva Zvonko Veselinović. Bogdanović je nakon toga saslušan u Tužilaštvu za organizovani kriminal gdje je ponovio sve što je rekao za KRIK, da bi potom u Euleksu kazao da Lainović ipak nije pucao na Ivanovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније