Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Slobodna Evropa ]

07. 01. 2023. 19:25 >> 19:30

KFOR

Vučiću dostavljen odgovor na zahtjev za povratak vojske na Kosovo

Predstavnici Generalštaba Vojske Srbije preuzeli su od Mirovne misije na Kosovu predvođene NATO-om (KFOR) odgovor na zahtjev za povratak na Kosovo do 1.000 vojnika i policajaca iz Srbije.

Odgovor su preuzeli predstavnici Komisije za sprovođenje Vojnotehničkog sporazuma u petak, 6. januara, na graničnom prelazu Merdare između Srbije i Kosova, saopštilo je Ministarstvo odbrane Srbije.

Iz Ministarstva nijesu precizirali šta je KFOR odgovorio na zahtjev Srbije, navodeći da je dokument dostavljen predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Vojska Srbije je u noći između 15. i 16. decembra prošle godine poslala mejl kancelariji KFOR-a, sa zahtjevom za povratak do 1.000 pripadnika vojske i policije Srbije na Kosovo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније