Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Бета [ R.B. ]

08. 02. 2023. 15:21 >> 15:16

PRIJETEĆE PORUKE

U Skoplju opet dojave o bombama

Dojave o podmetnutim bombama danas su dobili Javni radiodifuzni servis MRTV, tri velika trgovinska centra i kompleks visokospratnica u Skoplju, saopštila je policija.

Prijeteće poruke o postavljenim eksplozivnim napravama su stigle i na elektronske adrese 12 srednjih škola i autobusko-željezničku stanicu u Skoplju, takozvani Transportni centar.

Kako je saopšteno, oko 13.20 su skopsku policiju je prijavljeno da je na mejlove 12 srednjih škola, MRTV, Transportnog centra, GTC, kompleksa najviših zgrada u Skoplju Dževahir siti i trgovinskih centara GTC, Ist gejt (East Gate) i Siti mol (Citi Mall) upućena prijetnja o postavljenoj eksplozivnoj napravi.

Odmah po prijemu prijava, ističe se, policijski službenici su preduzeli mjere za bezbjednu evakuaciju objekata i započeli antiterorističke provjere.

Anonimne poruke o postavljenim bombama u Sjevernoj Makedoniji prvo su 26. oktobra počele da stižu osnovnim i srednjim školama, a kasnije su meta postali i tržni i poslovni centri, državne institucije, sportska udruženja i dvorane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније