Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Т.Г. [ Beta ]

07. 03. 2023. 13:43   >>  13:45

SAOPŠTILA POLICIJA S. MAKEDONIJE

Pet osoba sa fantomkama počinilo dvostruko ubistvo u Skoplju

Dvostruko ubistvo u kafe-baru u Staroj čaršiji u Skoplju je počinilo pet maskiranih osoba i pobjeglo automobilom kojeg su potom zapalile, saopštila je danas policija Sjeverne Makedonije.

Policija je navela da je pet osoba obučenih u crno, maskiranih "fantomkama", iz vatrenog oružja u ponedjeljak uveče pucalo i ubilo J.K. (37) i E.I. (28), kao i na A.T.(34) koji je ranjen i u bolnici je.

Ubijeni su Jeton Krivanjeva i Enes Iseni, koji se, kako piše portal "Fokus", povezani s bandom "Dučanđik".

Krivanjeva je, napominje se, bio i u grupi na koji su maskirani napadači pucali i u skopskom hotelu "Aleksandar palas" 2019. godine.

Dvadesetak minuta posle sinoćnog dvostrukog ubistvu u "Šiša baru" u Staroj skopskoj čaršiji, po istrazi, na jednom putu na periferiji grada zapaljeno je vozilo kojim su ubice pobjegle.

"Oko 20.30 zapaljeno je vozilo marke 'audi A6' na putu za (selo) Gornje Orizare. Po uputstvu tužioca, obavljeni su službeni razgovori s više lica i preduzimaju se odgovarajuće mjere i aktivnosti na rasvjetljavanju ubistva", navodi se u policijskom saopštenju.

Tijela dvojice ubijenih su odnijeta na obdukciju, a skopsku tužilaštvo je saopštilo da je sinoć obavljen uviđaj u ugostiteljskom objekti i da su "fiksirani tragovi na licu mjesta".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније