Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ M.M.Lj. ]

09. 04. 2023. 11:13 >> 11:13
1

MICEV PREDVIĐA

Nestabilno vrijeme do 18. aprila, učestala kiša tokom vaskršnjih praznika

Meteorolog Branko Micev predviđa da nas nestabilne vremenske prilike sve do 18. aprila. Prestanak padavina naredne sedmice možemo očekivati u utorak, srijedu, četvrtak, dok će vaskršnje praznike obilježiti promjenljivo vrijeme sa učestalom pojavom kiše.

Micev je u emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao da se u drugom dijelu današnjeg dana u južnim i centralnim predjelima očekuje kiša, dok su na sjeveru mogući i susnježica i snijeg. Istakao je da je prethodnih dana temperatura ispod prosjeka za ovo doba godine.

Ni tokom narednih dana, po njegovim riječima, ne očekuje se trajna stabilizacija vremenskih prilika.

"Za sjutra je u jutarnjim satima moguća kiša u centralnim i južnim predjelima, kao i jak sjeverni vjetar. Na sjeveru pretežno oblačno sa slabom kišom, prohladno, sa susnježicom i snijegom u planinskim predjelima. Očekuje se i jak sjeverni vjetar", rekao je Micev.

Već u utorak, srijedu i četvrtak, u južnim i centralnim predjelima, biće sunčano i naglo, osjetno, toplije.Na sjeveru će biti promjenljivo oblačno bez padavina.

"Očekuje se kratkotrajno nagli porast temperature vazduha. Međutim, već u četvrtak naveče imaćemo jačanje južnog vjetra, promjenu vremenskih prilika. U četvrtak na petak biće nestabilno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, sa jakim udarima južnog vjetra", predviđa meteorolog.

Za petak se očekuje takođe nestabilno vrijeme.

"Oblačno i nestabilno sa kišom u južnim i centralnim oblastima. Na sjeveru manje kiše. U najvišim planinskim oblastima moguća je pojava susnježice i snijega", rekao je on.

Ukoliko ne dođe do značajnih promjena meteoroloških sistema za dane vikenda, od 15. do 18. aprila očekuju nas promjenljive vremenske prilike sa učestalom pojavom kiše.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније