Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

14. 09. 2019. 22:49   >>  22:45

UPOZORENJE NA SNAZI

Tropska oluja Umberto formira se u blizini Bahama

Tropski ciklon u blizini Bahama ojačao je do nivoa tropske oluje nazvane Umberto, saopštio je Nacionalni centar SAD za uragane, prenio je danas Glas Amerike (Voice of America - VOA).

Upozorenje na tropsku oluju na snazi je na sjeverozapadnim Bahamima, uklučujući i ostrvo Andros, što znači da se očekuju uslovi tropske oluje negdje u oblasti u kojoj je izdato upozorenje u narednih 36 sati.

Agencija je navela da se oluja kreće ka sjeveroistoku brzinom od gotovo devet kilometara na sat, uz očekivanje da će se okrenuti ka smjeru sjever-sjeverozapad do nedjelje.

Predviđa se da će oluja danas proći veoma blizu sjeverozapadnih Bahama, ali da neće stići do istočne obale američke savezne države Floride pre nedjelje ili početka naredne sedmice.

Agencija je navela da oluja nosi vjetrove maksimalne brzine od 65 kilometara na sat i dodaje da se predviđa postepeno jačanje oluje, koja bi mogla da postane uragan za dva do tri dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније