Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

29. 10. 2019. 19:47 >> 19:46

NJUJORK

Mali avion pao na kuću

Mali avion srušio se i eksplodirao danas u stambenoj četvrti u njujorškom predgrađu Nju Džersi, pri čemu su se zapalile dvije kuće, a stanje pilota je nepoznato.

Dvomotorna cesna 414 srušila se na kuću u okrugu Vudbridž danas u 11 sati po lokalnom vremenu, saopštila je američka Savezna uprava za avijaciju.

U kući na koju je avion pao nije bilo nikoga ali se požar proširio na drugu kuću, gdje je jedna žena uspjela da izbjegne povrede, rekao je gradonačelnik Vudbridža Džon Makormak. On je rekao da ne vjeruje da je bilo ko na tlu gdje je pao avion povrijeđen.

Avion je krenuo iz Lisburga u Virdžiniji samo sa pilotom, navele su vlasti. Išao je ka aerodromu Linden, koji se nalazi oko šest kilometara od mjesta udesa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније