Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

03. 03. 2020. 21:51 >> 21:49

TENESI

Najmanje 22 osobe poginule u udarima tornada

Najmanje 22 osobe su poginule i najmanje 140 zgrada je uništeno danas u udarima tornada u saveznoj američkoj državi Tenesi.

Vlasti ulažu velike napore da pronađu preživjele u ruševinama dok se broj stradalih povećava.

Jedan udar nanio je veliku štetu na potezu dugom 16 kilometara u centru Nešvila, gdje su uništene kuće, firme i dio stare crkve, dok je drugi iščupao kuće iz temelja duž puta u okrugu Patnam, dugog 3,2 kilometra.

Poslije jutrošnjih razornih udara tornada, srušeni su zidovi i krovovi kuća, oboreni dalekovodi i drveće.

Škole, sudovi i aerodrom su zatvoreni.

Oštećeno je više od 10 biračkih mjesta, gdje pristalice demokrata i republikanaca danas glasaju na unutarstranačkim izborima za predsjedničkog kandidata na izborima 3. novembra. Tenesi je jedna od 14 saveznih država u kojoj se danas održavaju unutarstranački izbori.

Zbog oštećenja, birači su na alternativnim lokacijama morali da čekaju u dugim redovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније