Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta ]

22. 07. 2021. 10:23   >>  10:24

NEMA POVRIJEĐENIH

Sudar dva aviona na glavnom aerodromu u Dubaiju

Dva putnička aviona sudarila su se rano jutros na pisti na Međunarodnom aerodromu u Dubaiju, a u incidentu nije bilo povrijeđenih, javile su vlasti.


Sudarili su se avion niskobudžetske kompanije FlajDubai (FlyDubai) i kompanije Galf er (Gulf Air) sa sjedištem u Bahreinu.

Kompanija FlajDubai saopštila je da je jedan od njegovih boinga 737-800 na putu za Kirgiziju imao "manji incident" i bio primoran da se vrati na početni položaj. Kompanija je navela da su putnici prebačeni na let šest sati kasnije.

"Flaj Dubai će raditi sa vlastima da ispita incident", saopštila je aviokompanija navodeći da je u sudaru oštećen vrh krila jedne od letjelica.

Druga kompanija Gulf Er saopštila je da je jedna od njenih letjelica "pogođena kod repa letjelicom druge aviokompanije".

Galf Er nije naveo ime druge kompanije ali je dodao da radi na tome da obezbijedi putnicima druge letove da stignu do svojih konačnih odredišta.

Galf Er prevozi putnike od Međunarodnog aerodroma u Dubaiju do svog centra Međunarodnog aerodroma Bahreina u Manami.

Uprava Međunarodnog aerodroma Dubai, najfrekventnijeg aerodroma za međunarodna putvanja prije pandemije korona virusa, saopštila je da su zbog sudara bili primorani da zatvore jednu od svoje dvije piste na dva sata. Kompanija je navela da operacije nijesu pogođene tim zatvaranjem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније