Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ (Slobodna Evropa) ]

08. 12. 2021. 23:34 >> 23:36

TRAGEDIJA

Načelnik generalštaba Indije poginuo u padu vojnog helikoptera

Najistaknutiji vojni zvaničnik Indije poginuo je 8. decembra kada se helikopter indijskog vazduhoplovstva sa 14 putnika srušio na jugu te zemlje, potvrdile su vazduhoplovne snage Indije. Samo jedna osoba je preživjela, prenose svjetski medji. 

Iako u trenutku objavljivanja prve informacije nije bilo navedeno da li je načelnik generalštaba Bipin Ravat povređen u nesreći, vazduhoplovne snage objavile su potvrdu da su Ravat i njegova supruga poginuli u padu helikoptera. 

"Sa dubokim žaljenjem, sada je utvrđeno da su general Bipin Ravat, gospođa Madulika Racat i još 11 osoba poginuli u nesreći", navodi se u objavi. 

Na slikama na televiziji vidio se helikopter u plamenu dok su lokalni stanovnici pokušavali da ugase vatru.

Nije bilo odmah potvrde o broju ljudi u helikopteru, ali su lokalni mediji prikazali dokumenta leta u kome pišu imena putnika, uključujući Ravatovu ženu i druge visoke odbrambene zvaničnike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније