Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

N1 [ I. P. ]

27. 07. 2022. 19:59   >>  19:56

U INDIJANI

Šestogodišnji dječak ubio svoju mlađu sestru

Šestogodišnji dječak ubio je svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indijani, a njihovi roditelji su uhapšeni, saopštila je policija, prenosi AP.

Hitna pomoć zatekla je djevojčicu sa ranom od metka u glavi u utorak rano popodne u kući u Mansiju, 100 kilometara sjeveroistočno od Indijanapolisa. Ona je odmah prebačena u bolnicu, gdje je proglašena mrtvom, navodi The Star Press, prenosi AP.

Džejkob Grejson je rekao istražiteljima da je njegov šestogodišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i upucao njegovu sestru, saopštila je policija.

Grejson (28) i njegova 27-godišnja supruga Kimberli Grejson preliminarno su optuženi za zanemarivanje što je dovelo do smrti, ali i po još tri tačke u krivičnom djelu zanemarivanje, rekla je zamjenica šefa policije Melisa Krizvel.

Dječak je rekao policiji da je pronašao ključ od sefa u spavaćoj sobi svojih roditelja i da je izvadio pištolj dok je njegova majka drijemala.

Roditelji su rekli policiji da je njihov sin i prije toga otvarao sef. Majka Kimberli Grejson je navela da su ona i njen muž odvodili dječaka na streljanu da ga nauče kako da puca iz pištolja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније