Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

08. 08. 2022. 11:53 >> 12:23

ČAVUŠOGLU

Erdogan narednog mjeseca u posjeti regionu

Ministar spoljnih poslova Turske Mevlut Čavušoglu izjavio je da će turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan narednog mjeseca boraviti u posjeti balkanskim zemljama i da to potvrđuje posvećenost te zemlje miru i stabilnosti tog regiona.

"Posjeta koju će narednog mjeseca balkanskim zemljama upriličiti predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan potvrđuje našu posvećenost miru i stabilnosti regiona. Turska snažno podržava mir i stabilnost Balkana", rekao je Čavušoglu, govoreći na otvaranju 13. konferencije ambasadora koja se održava u Ankari.

Naveo je još da je Turska svojim vojnim operacijama na sjeveru Sirije otvorila put sigurnom povratku.

Ističući da Turska podržava oslobađanje okupiranih azerbajdžanskih teritorija, Čavušoglu je rekao kako njegova zemlja stoji uz istinu i pravdu i ponovo upozorio Jermeniju da se uzdrži od novih provokacija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније