Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Beta ]

14. 08. 2022. 13:08   >>  13:05

BEZ INFORMACIJA O POVRIJEĐENIMA I ŠTETI

Zemljotres magnitude 5,9 potresao dio istočne Indonezije

Zemljotres magnitude 5,9 pogodio je danas dio istočne Indonezije, još uvijek nema informacija o smrtnim slučajevima ili većoj šteti.

Američki geološki zavod saopštio je da se zemljotres dogodio oko 158 kilometara od sela Laikit u provinciji Sjeverni Sulavesi i da je njegov epicentar na oko 30 kilometara ispod mora.

Indonežanska agencija za meteorologiju, klimatologiju i geofiziku, koja je označila potres magnitude 5,9 i dubinu od 10 kilometara, saopštila je da je malo vjerovatno da će izazvati cunami.

Indoneziju, ogroman arhipelag sa 270 miliona stanovnika, često pogađaju zemljotresi, vulkanske erupcije i cunamiji zbog svoje lokacije na "Vatrenom prstenu", luku vulkana na rasednim linijama tektonksih ploča.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније