Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Agencije/I. P. ]

04. 10. 2022. 09:38 >> 09:38

TUŽBA NA 29 STRANICA

Tramp tužio CNN, zatražio i odštetu

Bivši američki predsjednik Donald Tramp tužio je CNN za klevetu i zatražio odštetu od 475 miliona dolara, tvrdeći da je ta mreža vodila "kampanju klevetanja i blaćenja" protiv njega.

U tužbi podnesenoj u državi Floridi Tramp navodi da je CNN kao vodeća informativna kuća značajno uticao da bi on doživio politički poraz.

CNN je odbio da komentariše tužbu.

Tramp tvrdi u tužbi na 29 stranica da ga je CNN odavno kritikovao, ali da je pojačao napade u posljednjih nekoliko mjeseci pošto CNN strahuje da će se on ponovo kandidovati za predsjednika 2024. godine, prenosi N1.

U dokumentu piše da je ova medijska kuća nazivala Trampa "rasistom, ruskim lakejom, ustanikom, pa čak i Hitlerom".

Republikanac Tramp, koji je izgubio na izborima 2020. godine od demokrate Džozefa Bajdena, još nije rekao da li će se ponovo kandidovati za predsjednika.

Bivši američki predsjednik je saopštio da će u narednim sedmicama i mjesecima podnijeti još tužbi protiv drugih velikih medijskih kompanija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније