Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Бу. [ N1 ]

25. 10. 2022. 08:58 >> 08:58

PRENOSI BBC

Kralj Čarls prodaje 14 konja koje je naslijedio od majke 

Kralj Čarls Treći prodaće dio konja koje je naslijedio od majke, kraljice Elizabete Druge.

Kako prenosi BBC, pokojna kraljica je bila veliki ljubitelj konja, koje je uzgajala, jahala i učestvovala u njihovim pripremama za trke.

Aukcijska kuća u Njumarketu je saopštila da prodaje 14 kraljičinih konja, među kojima je i konj „Ljubavna afera“, koji je pobijedio na trci svega dva dana prije njene smrti.

„Ovo nije neobično. Članovi kraljevske porodice svake godine prodaju konje. Kraljica ih je takođe odgajala, a neke i prodavala. Ne možete ih sve zadržati. Njegovo Visočanstvo samo radi ono što rade svi vlasnici konja“, rekao je Džimi Džordž, portparol aukcijske kuće.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније