Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Б.Б. [ RTS ]

02. 12. 2022. 10:48 >> 10:46
1

BAJDEN

"Ne planiram uskoro da razgovaram sa Putinom"

Američki predsjednik Džozef Bajden izjavio je da ne planira da uskoro razgovara sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom, ali je spreman na razgovor s njim ukoliko pokaže interesovanje za okončanje rata u Ukrajini i to samo u konsultaciji sa NATO saveznicima.

"Nemam neposredne planove da pričam sa Putinom", rekao je Bajden tokom zajedničke konferencije u Bijeloj kući sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom.

Bajden je, međutim, dodao da je "spreman da priča sa Putinom ukoliko kod njega postoji interesovanje da pronađe način da okonča rat".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније