Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Nova.rs./ M.L.B. ]

14. 03. 2023. 17:20   >>  17:53

ISTRAGA U TOKU

Njemačka: Dvije djevojčice osumnjičene za ubistvo drugarice

Sve više dokaza upućuje na to da su dvije djevojčice osumnjičene za ubistvo 12-godišnjakinje u njemačkom Frojdenbergu, javljaju njemački mediji. Viši javni tužilac u njemačkom Frojdenbergu Mario Manvajler potvrdio je danas da je obdukcija pokazala da je 12-godišnja Luiza iskrvarila od brojnih rana od noža.

Kako je prenio BILD, policija je saopštila da je djevojčicu ubilo dvoje djece i, prema dosadašnjim informacijama, nije bilo dokaza o seksualnom prestupu.

Luiza je bila u posjeti drugarici, a kada je krenula kući gubi joj se svaki trag. Kasnije je njeno tijelo nađeno u šumi. Ono što je sumnjivo jeste da njeno tijelo nije pronađeno na putu kući – već skoro u suprotnom smjeru.

RTL je objavio informaciju da je policija ispitala najmanje jedno dijete.

Sve više dokaza upućuje na to da su u ubistvo umiješane dvije djevojčice starosti od 12 i 13 godina.

Nije poznato da li ima neku ulogu nekadašnji željeznički tunel dug skoro 400 metara, koji je samo nekoliko stotina metara udaljen od lokacije.

Ministar unutrašnjih poslova NRV Herbert Reul (CDU) je duboko pogođen ovim zločinom.

„Taj čin me mnogo šokira. Svako ubistvo je strašno, ali kada bude ubijena djevojčica, to je posebno okrutno. Imala je još cio život pred sobom. I sam imam tri kćerke, sada i unuke. Pomisao na to koliko ovaj zločin mora da bude užasan za Luizine roditelje je nepodnošljiva. Saosjećam sa vama i veoma se nadam da će se ovaj zločin brzo rasvijetliti“, rekao je za Bild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније