Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ R.B. ]

19. 04. 2023. 18:46   >>  18:46

NEZADOVOLjNI TRAŽE OSTAVKU

Pogledajte: Makrona izviždali na ulici

Francuski predsjednik Emanuel Makron danas je počeo obilazak gradova, što je ujedno i njegovo prvo putovanje van Pariza otkako je potpisao spornu penzionu reformu. Već tokom prve posjete regiji Alzas naišao je na negodovanje i zvižduke.

Makrona su saveznici ohrabrili da izađe u susret građanima, tako što će im se pridružiti na ulici, a nakon što je potpisao reformu nakon višemjesečnih protesta.

Ali, kada je stigao u Selestat u regiji Alzasa, lokalni stanovnici su uzvikivali slogane poput "Makron da podnese ostavku", izviždali su i ismijavali 45-godišnjaka.

Jedan čovjek ga je optužio da ima "korumpiranu vladu u razmjerima kakve do sada nijesmo vidjeli", dodajući: "Uskoro ćeš pasti, vidjećeš".

Makron je tom čovjeku rekao da su njegove ideje "nepravedne".

Na novinarsko pitanje kako se osjeća zbog zvižduka, predsjednik je odgovorio: "Preživio sam i gore".

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније