Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ N1 ]

01. 06. 2023. 23:01 >> 23:01

TEŽAK ZLOČIN

U Meksiku pronađeno 45 vreća sa ljudskim ostacima

Na sjeveru Meksika, u klancu nadomak Gvadalahare, vlasti su pronašle 45 vreća s ljudskim ostacima i pokušavaju da utvrde koliko se tijela u njima nalazi, javlja agencija AP.

Vreće pronađene na vidikovcu usred šume sadrže ostatke muškaraca i žena, saopšteno je iz kancelarije državnog tužioca savezne države Halisko na zapadu Meksika.

Vatrogasci i civilna zaštita uz pomoć helikoptera izvlače djelove leševa iz klanca, a posao će nastaviti i sljedećih dana.

Vlasti su u potrazi za sedam mladih osoba koje su prošle sedmice prijavljene kao nestale, ali još nije poznato jesu li njihovi ostaci među pronađenim.

U Meksiku je prijavljeno više od 110.000 nestalih ljudi, a država Halisko prednjači sa 15.000, pokazuju podaci savezne vlade.

Tu su i hiljade neidentifikovanih posmrtnih ostataka u mrtvačnicama i na grobljima.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније