Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Izvor: Pobjeda ]

29. 03. 2021. 07:21 >> 07:22
1

NA DVA SKIJALIŠTA

Skijanja će biti i tokom aprila

Na oba kolašinska skijališta biće skijanja tokom aprila. Nakon što su iz Ski-centra Kolašin 1600 potvrdili da će njihovi skijaški kapaciteti raditi još dvije nedjelje, tačnije do 11. aprila, i iz Ski-centra Kolašin 1450 najavljeno je da će biti aprilskog skijanja.

Prema riječima Vukote Popovića iz Ski-centra Kolašin 1450, odlučeno je da skijalište ne bude zatvoreno 31. marta.

"Na Ski-centru Kolašin 1450 skijaće se tokom aprila. Nijesmo precizirali do kada ćemo raditi. To će jednostavno zavisiti od interesovanja gostiju i vremenskih prilika. Trenutno imamo i interesovanja gostiju i povoljne meteo uslove. Ovih proljećnih dana dominira sunce, staze su dobro pripremljene. Juče ujutru sam obilazio staze i one su tako dobre za skijanje kao da je januar", kaže Popović.

On naglašava da im je stalo da budu i pravi partneri turističkim radnicima Kolašina, koji decenijama svoju zimsku turističku ponudu planiraju na kapacitetima ovoga skijališta. Popović ima i objašnjenje zašto se planina traži i u aprilu.

"Dugo sam u ovom poslu i znam da smo imali i ranije godina sa dovoljno snijega i sunca u aprilu, ali nije bilo značajnijeg interesovanja gostiju. Tada je život bio bez pritiska i ograničenja epidemije, u aprilu se razmišljalo o drugim stvarima a ne o skijanju. U ovako ograničenim i redukovanim uslovima, Bjelasica je simbol ne samo skijaškog i turističkog uživanja na planini, već i slobodnog koraka, razmišljanja, otklona od pritiska epidemije. Naravno da mi sprovodimo sve potrebne mjere protiv širenja korone, a uz to je planina i neki prirodni i naviknuti prostor zdravlja", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније