Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ I. P. ]

30. 03. 2022. 14:27   >>  16:11 1

ODUŠEVLJENI NAŠOM ZEMLJOM

Influenseri će Albancima preporučiti da dođu u CG

U Crnoj Gori su ovih dana, na poziv Nacionalne turističke organizacije (NTO), boravili neki od najpoznatijih influensera iz Albanije, koji su oduševljeni ljepotama naše zemlje. Svojim sunarodnicima će, kako su kazali, preporučiti da posjete Crnu Goru.

Influenseri, među kojima su Sara Kolami, poznato TV lice, Niko Komani, najpoznatiji albanski stilista, koji je trenutno vođa tima za stajling albanske predstavnice na Evroviziji, Olti Curri, novinar i bloger, kao i Dorina Mema, koja je poznata sportistkinja i influenserka, oduševljeni su ljepotama Crne Gore i njenim ljudima.

Stilista i influenser Niko Komani zahvalio je Nacionalnoj turističkoj organizaciji na pozivu da dođe u Crnu Goru.

"Moje iskustvo prethodniih dana je nevjerovatno, obišli smo Porto Montenegro, Blue Kotor Bay, Dukley Gardens, hotel Mediterraneo, mjesta koja do sada nijesam imao priliku da vidim. Prije svega mi se sviđaju ljudi, koji imaju pozitivnu energiju i jako su ljubazni. Bez imalo razmišljanja predložio bih svim Albanicima koji su željni nečeg novog da posjete Crnu Goru i da obiđu čak i najmanje mjesto, jer je svaki ćošak u Crnoj Gori neko novo neotkriveno blago ove zemlje", naglašava Komani.

Glumica i TV lice Sara Kolami kaže da je imala nevjerovatno iskustvo prethodna dva dana, ali da sa nestrpljnjem očekuje da vidi šta je čeka tokom dalje posjete Crnoj Gori.

"Zasigurno ću svim Albancima preporučiti Crnu Goru, imati u blizini tako prelijepu destinaciju, sa dosta pristupačnim cijenama i nevjerovatno dobrom hranom i ljudima, je velika sreća. Hoteli koje smo obišli su predivni i sa nestrpljenjem očekujem da vidim šta ste još pripremili za nas do kraja putovanja", ističe Kolami.

Influenserka i fitnes model Dorina Mema naglašava da Crna Gora ima toliko lijepih mjesta i da je to jedna od njenih omiljenih destinacija.

"U Crnu Goru dolazim svako ljeto, uvijek moram sebi priuštiti par dana u Crnoj Gori. Zaljubila sam se u Porto Montenegro, mjesto je atraktivno sa predivnom hranom i profesionalnom uslugom, imate osjećaj kao da ste na francuskoj obali. Kotor je jako lijepo mjesto i hotel Blue Kotor Bay bih preporučila svima kojim je potreban odmor i opuštanje, daleko od gužve i buke. Osim svojim pratiocima na društvenim mrežama, Crnu Goru ću rado preporučiti i svojim prijateljima", kaže Mema.

Olti Curri, poznati novinar i bloger drugi put je u Crnoj Gori i mišljenja je da je naša zemlja nevjerovatna.

"Ovdje je sve predivno! Predivni hoteli, ljudi, gostoprimstvo, hrana, koja mi se posebno sviđa. Do sada su Albanci voljeli da idu u Tursku, ali mislim da će od sada sve više dolaziti u Crnu Goru, jer je ovo nevjerovatno mjesto", ističe Curri.

Influenseri će narednih dana boraviti u Perastu, Kotoru i Herceg Novom, gdje će posjetiti luksuzni rizort Portonovi i hotel One&Only.

Ova studijska posjeta se realizuje uz podršku hotela Blue Kotor Bay, hotelske grupe Casa Del Mare, rizorta Portonovi, hotela One&Only i lokalnih turističkih organizacija Budve, Tivta i Kotora.

Nacionalna turistička organizacija, u cilju promocije luksuzne i wellness & spa ponude, ponude za aktivni i porodični turizam, realizuje influenser kampanju na emitivnim tržištima.

Nakon posjete albanskih influensera, Crnu Goru će sredinom aprila posjetiti influenseri i glumci iz Srbije koji će imati priliku da se upoznaju sa luksuznim turističkim proizvodima u našoj državi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније