Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Đeka Đonaj, Radio Crne Gore

25. 08. 2022. 12:03 >> 12:00

UKUPAN BROJ ZNATNO VEĆI

U Ulcinju 34.052 prjavljenih turista

U Ulcinju na današnji dan, prema podacima lokalne Turističke organizacije, odmara 34.052 turista.

"Ovaj broj gostiju predstavlja procjenu, odnosno broj registrovanih gostiju u hotelima, kampovima, odmaralištima i procijenjen broj gostiju u privatnom smještaju”, poručuju iz TO Ulcinj.

U najjužnijoj crnogorskoj opštini većina turista, odnosno njih 33.666, su stranci. Najbrojniji inostrani gosti su u privatnom smještaju, gdje boravi 2.687, u hotelima 6.407, u kampovima 590, dok je u odmaralištima 182 turista, pokazuju podaci lokalne Turističke organizacije.

Ove brojke, međutim, nisu realne, jer je broj turista, iako je poslednjih dana opao, i dalje veći od zvanične statistike.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније