Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ R.B. ]

04. 01. 2023. 10:34 >> 13:37

LIJEPO VRIJEME, DOBRA PONUDA

Herceg Novi: Odlična posjeta za doček, Praznik mimoze od 17. februara

U Turističkoj organizaciji Herceg Novi zadovoljni su posjetom turista za novogodišnje praznike, a prema posljednjim podacima u gradu je preko 3.000 turista, kaže za TVCG Natalija Terzić iz TO Herceg Novi. Najavljuje i Praznik mimoze, koji će tradicionalno okupiti brojne posjetioce.

"Zadovoljni smo posjetom s obzirom na to da nijesmo imali organizovan doček na otvorenom. Lijepo vrijeme i ponuda hotelijera i restoratera učinili su da novogodišnji praznici budu proslavljeni i da posjeta bude odlična", kazala je Terizć za TVCG.

Praznik mimoze, kako je najavila, počinje 17. februara velikim koncertom Marije Šerifović, a 4. marta će ga "zatvoriti" Toni Cetinski.

"U međuvremenu, 25. februara imamo Egzit veče, kada će nastupiti DJ Klepton i Konstrakta. Tu su i maskenbali, trka karića, picigin, fešta od mimoze, ribe i vina, kulturne večeri...", dodaje Terzić i naglašava da će u programu Praznika mimoze biti preko 40 događaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније