Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Б.Б. [ Mina ]

19. 05. 2023. 22:56   >>  22:56 2

NTO

Crna Gora u trci za prestižnu nagradu

Crna Gora se našla među kandidatima za prestižnu nagradu World Spa Awards 2023. u kategoriji Najbolja wellness destinacija na svijetu, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Iz NTO-a su kazali da je riječ o globalnoj inicijativi koja postavlja standarde i nagrađuje izvrsnost u spa i wellness turizmu kroz program godišnjih nagrada.

"Sa ciljem da inspirišu izuzetne standarde i povežu spa potrošače sa najboljim u spa i wellness turizmu, organizatori osluškuju potrebe i iskustva putnika, kako bi napravili uži izbor nominovanih", navodi se u saopštenju.

Na devetoj po redi dodjeli nagrada, uz Crnu Goru će se u istoj kategoriji takmičiti Oman, Šri Lanka, Švajcarska, Vijetnam, Indija, Italija, Novi Zeland, Bali (Indonezija) i tri američke savezne države - Kalifornija, Arizona i Havaji.

"Sama nominacija na ovom prestižnom takmičenju i u ovako jakoj konkurenciji predstavlja veliko dostignuće i neprocjenjivu globalnu promociju, potvrđujući da se Crna Gora visoko pozicionira kao destinacija sa atraktivnom i raznovrsnom turističkom ponudom", navodi se u saopštenju.

Sve do 8. avgusta, svi profesionalaci iz privrede, predstavnici medija i klijenti mogu da glasaju online za svog favorita u okviru spa i wellness sektora.

"Dajte svoj glas i doprinesite boljoj promociji Crne Gore", poručili su iz NTO-a.

Link: https://worldspaawards.com/award/world-best-wellness-destination/2023

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније