Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

21. 05. 2023. 09:57 >> 09:57
1

OD BARA DO KOLAŠINA

Turistički voz sa oko 300 njemačkih turista

Željeznički prevoz Crne Gore u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar - Kolašin - Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama.

U ponudi su posebni vozovi za potrebe agencija, kao i prevoz grupa na redovnim linijama.

Tako je juče iz Bara krenuo turistički voz sa oko 300 njemačkih turista na relaciji Bar – Kolašin, u saradnji sa Mišelom Baderom, predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma, sa kojim ŽPCG ima višegodišnju saradnju u vidu promocije željezničkih usluga i turističkih potencijala željeznice na njemačkom tržištu.

“U planu je organizacija više ovakvih turističkih vozova za koje postoje aranžmani i interesovanje turističkih agencija, kako bi inostrani turisti mogli uživati u ljepotama Crne Gore i spektakularnom pogledu koji se pruža iz voza”, saopštio je ŽPCG.

Kažu i da su otvoreni za saradnju sa svim turističkim agencijama za realizaciju grupnih putovanja po zahtjevu i shodno raspoloživim kapacitetima.

“Naša kompanija usmjerena je prvenstveno na sigurnost, bezbjednost i komfor korisnika naših usluga, a ono što je trenutno u fokusu menadžmenta jeste intenzivna priprema i realizacija turističke sezone, koja će prema najavama sa relevantnih državnih adresa biti veoma uspješna, čak mnogi smatraju i rekordna”, zaključuje se u saopštenju ŽPCG.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније