Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

15. 06. 2014. 08:19 >> 08:23
1

ODMOR I LJETOVANJE

Crnogorci vole Grčku i Tursku

Ljetnja turistička sezona je na pragu, a i ove godine najpopularnije destinacije za turiste iz Crne Gore su Grčka, Italija i Turska.

 

 

Prema riječima izvršnog direktora turističke agencije ,,Gallileo” Srđana Kovačevića, Grčka je primamljiva iz više razloga.

„Interesovanje za Grčku ne treba da čudi, a kako niz godina naša agencija nudi jako povoljne aranžmane za te destinacije, ljetovanje na Lefkadi košta oko 250 eura, dok je na Krfu 270 eura. Cijene su vrlo popularne pa samim tim su ljudima jako primamljiva ova mjesta. U ponudi za ljeto imamo pregršt aranžmana ili kao organizatori ili kao posrednici. U mogućnosti smo da povedemo ljude kako u neko bliže okruženje poput Grčke i Italije, tako i na neke destinacije kao što su Bali, Singapur, Tajland, Kuba“, rekao je Kovačević Pobjedi.

Cijene, kaže on, variraju od destinacije koju turisti izaberu pa sve do luksuza koji traže.

„Nudimo mogućnost ljetovanja gdje Crnogorci apsolutno požele. U principu, ljudi ne uzimaju odmor ispod osam dana tako da ljetovanja 'idu' od osam, deset, 12 najviše 15 dana. Interesovanje je za sada dosta veliko, mada je ovo tek početak ljetnje sezone da bi se mogao izvući konačni zaključak. Možemo reći da je i prethodne godine u ovom periodu vladalo veliko interesovanje kao i sada“, rekao je naš on.

Menadžer prodaje In agencije Milan Šljukić rekao je da su svake godine najpopularnija Grčka i Italija. Razlog za to vidi u blizini država do kojih se može stići autobusom, kolima, a sve to utiče da cijene budu znatno niže.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније