Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila: M.L.B. [ TVCG ]

21. 09. 2017. 12:55 >> 16:48
9

SLUČAJ PRANJA NOVCA

Uhapšen Jovanović, Bulatović na slobodi

Član Demokratske narodne partije Nikola Jovanović uhapšen je zbog sumnje da je član kriminalne grupe koju je navodno formirao lider PzP Nebojša Medojević. Jovanoviću je do saslušanja kod tužioca, određeno zadržavanje.

Juče uhapšeni Vladimir Bulatović, je nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu pušten da se brani sa slobode. Bulatovićev advokat, Dragan Šoć, je nakon saslušanja kazao da je specijalna tužiteljka postupak proglasila tajnim.

“Ne razumijem zašto je postupak tajan, ali poštujem to. Moj branjenik je vrlo precizno i činjenično opovrgao sve ono što mu se stavlja na teret, tako da mislim da se optužba koja mu se stavlja na teret apsolutno činjenično ne može održati i vjerujem da će se to pokazati u nastavku ovoga postupka”, kazao je Šoć.

Prije dva dana uhapšeni su i v.d. glavne urednice TV Budva Iva Pavlović, član Izvršnog odbora Nove srpske demokratije (NOVA) Petar Drašković i Luka Radunović koji su nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu pušteni da se brane sa slobode.

Tužiteljka ih sumnjiči da su po nalogu Medojevića i biznismena Momira Nikolića prali nezakonito stečen novac.

U nalogu za sprovođenje istrage se navodi da su Medojević i biznismen svakom članu kriminalne grupe davali zadatke i uloge, kao i da su u djelovanju kriminalne organizacije koristili privredne i poslovne strukture.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније