Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

22. 08. 2013. 08:00 >> 11:31
2

OGLASIO SE SUD:

Potrubač nije napustio Crnu Goru

Bivši finansijski direktor KAP-a Dmitrij Potrubač (44) nije napustio Crnu Goru, potvrđeno je RTCG u Osnovnom sudu u Podgorici.

 

Podgorički "Dan" je, pozivajući se na MUP i Tužilaštvo, javio je da je Potrubač (44), koji je osumnjičen da je učestvovao u krađi struje u iznosu od skoro deset miliona eura, pobjegao iz Crne Gore.

"Radi objektivnog informisanja javnosti zbog teksta objavljenog u 'Danu', da je Potrubač pobjegao u Rusiju, obavještavamo javnost da je on jutros pristupio sudu u deset sati u prisustvu svoja tri branioca", saopštila je portparol Osnovnog suda u Podgorici Ivana Becić.

Inače, specijalni tužilac Đurđina Nina Ivanović naredila je nedavno hitnu istragu u KAP-u, kako bi se utvrdile sve činjenice o krađi struje u posljednjih pola godine, a naložena je provjera kompletne dokumentacije i faktura u vezi sa krađom struje.

Potrubač je iz pritvora pušten 17. jula, po rješenju Osnovnog suda u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније