Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Izvor: TVCG ]

23. 12. 2019. 08:15 >> 19:03
8

UBISTVO MITRA PEJOVIĆA

Kaluđerović se branio ćutanjem

Uhapšen je Ivica Kaluđerović (43), osumnjičen da je pucao u Mitra Pejovića, koji je preminuo od posljedica ranjavanja, nezvanično saznaje TVCG. Kaluđerović se branio ćutanjem na saslušanju u Višem državnom tužilaštvu.

Da je Kaluđerović pucao na Mitra Pejovića, potvrđeno je iz iskaza koji su kod tužioca dali njegov brat koji je bio priveden i ženska osoba koja je u svojstvu svjedoka saslušana. 

Podgoričanin Mitar Pejović preminuo je juče ujutru u Urgentnom centru nakon što je ranjen iz vatrenog oružja oko 1:30 sati, u ulici Milana Božovića u Podgorici.

Njega je nepoznati muškarac u besvjesnom stanju doveo u Urgentni centar KCCG, gdje je podlegao povredama.

"Odmah po saznanju za navedeni događaj, službenici Centra bezbjednosti Podgorica u saradnji sa Višim državnim tužiocem u Podgorici preduzeli su operativne mjere i istražne radnje na osnovu čega su uspjeli u veoma kratkom roku, za manje od 24 časa, da rasvijetle navedeno krivično djelo, odnosno da identifikuju počinioca, prikupe materijalne dokaze, nakon čega je lociran i lišen slobode I.K. (1976)", saopštio je Miloš Vučinić, načelnik Odjeljenja kriminalističke policije CB Podgorica.

Prilikom hapšenja Kaluđerovića oduzet je pištolj za koji policija sumnja da je pucano na Pejovića.

"Zbog sumnje da je upotrebom vatrenog oružja lišio života M.P. i time izvršio krivično djelo ubistvo u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija lišen je slobode I.K. i on je priveden uz krivičnu prijavu državnom tužiocu Višem državnom tužiocu u Podgorici", dodao je Vučinić.

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније