Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

09. 07. 2021. 21:31 >> 21:32

U CIJEVNI

Pronađeno beživotno tijelo mladića

Ronioci Regionalnog ronilačkog centra Bijela iz rijeke Cijevne izvukli su večeras beživotno tijelo mladića, saopštio je za Portal RTCG Danilo Mijajlović iz RRC.

"Nakon sto smo oko 18 sati dobili obavještenje o osobi koja se utopila u rijeci Cijevni naši ronioci su večeras izvukli beživotno tijelo mladića", kazao je on.

Tijelo su, kako je istakao, predali nadleznim sluzbama na dalje postupanje.

"Koristim ovu priliku da još jednom apelujem na mlade ljude da imaju poseban oprez kada se kupaju u hladnim i brzim rijekama", poručio je Mijajlović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније