Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Т.Г.

09. 10. 2022. 20:33 >> 22:28

VELjKO OSTOJIĆ ZA PORTAL

"Zaustaviti radove u koritu Tare, pozivam sve da tražimo nestalo dijete"

Apelujem na građevinske firme da prekinu sve radnje u koritu rijeke Tare kako bi povećala vidljivost, radi potrage za dječakom, kazao je u telefonskoj izjavi za Portal RTCG rafter iz Đurđevića Tare Veljko Ostojić. On je danas našao tijelo djevojčice koja je prije dvije noći ispala iz vozila nakon slijetanja u kanjon Tare.

Ostojić je istakao da moli da se prekinu svi radovi na dionici od Kolašina pa nizvodno.

"Molim sve firme da prekinu sa radovima jer najavljuju kišu, a ako kiša krene podiže se nivo vode, a to će potragu učiniti težom. Mulj može da zatrpa dječaka da ga nikad ne nađemo. Čuo sam da uveče vade pijesak u Podbišću, radi se dolje na auto-putu, i molim da se prekinu svi radovi", navodi Ostojić koji je danas našao tijelo djevojčice.

On ističe da je djevojčicu našao na dva i po metra dubine.

"Evo ja sam noćas djevojčicu našao na dva i po metra, prije podne se nije vidio ni metar, a sad je vidljivost dva metra, dva i po", kazao je Ostojić.

On je istakao da su juče išli do Šćepan polja  i da su od jutra do uveče na terenu.

Ostojić je pozvao ljude koji su fizički spremni da pomognu dođu sjutra u devet časova na mjesto nesreće.

"Pozivam momke iz Pljevalja i Žabljaka ko može da dođe, da pretražuju teren od Žugića luke do mjesta nezgode obalom. Biće osoba koja će kordinirati", kazao je Ostojić.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније