Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.L.B. ]

17. 09. 2023. 13:30 >> 13:28
7

POVODOM ZAPLjENE DROGE

Abazović: Ruka pravde ne staje

Crna Gora je država koja je na samom vrhu evropskih zemlja kada je u pitanju zaplijena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar, poručio je premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

On je to saopštio povodom kako kaže, velike akcije koju je sprovela UPC, a uz podršku UP, u kojoj je zaplijenjeno pola tone droge.

Službenici Uprave prihoda i carina, jutros su u tovarnom dijelu TMV, pronašli ogromnu količinu droge.

“Navedena pošiljka je bila obezbijeđena carinskom plombom, ali su službenici UPC analizom rizika i obavještajnim radom izdvojili isti za pregled, te napravili podvig koji zaslužuje svaku pohvalu”, naveo je Abazović, na Fejsbuku.

Koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali su, kako navodi premijer, vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni.

“Crna Gora je na tako postala država koja je na samom vrhu evropskih zemlja kada je u pitanju zaplijena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar tereta koji se odvija preko naše teritoriju”, kazao je Abazović.

Čestitke je uputio direktoru UPC Vladimiru Bulajiću i njegovim saradnicima, direktoru UP Nikoli Terziću, pomoćniku direktora za organizovani kriminal i šefu SPO Predragu Šukoviću i ljudima iz obavještajno-bezbjednosnog sektora koji, kako kaže, svakodnevno brane nacionalne interese Crne Gore.

“Idemo dalje, ruka pravde ne staje! Na pravom smo putu”, poručio je Abazović.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније