Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ A.A. ]

18. 11. 2023. 22:00 >> 02:08

ADVOKAT ZA PORTAL

Volkov: Stojanović negirao optužbe, odgovarao na pitanja tužioca

Advokat Mihailo Volkov, koji brani uhapšenog bivšeg direktora policije Slavka Stojanovića, kazao je za Portal RTCG da je njegov klijent večeras u Specijalnom državnom tužilaštvu negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret.

"Slavko Stojanović je iznio svoju odbranu i bio je voljan da odgovara na pitanja tužioca. Znači, da saopšti podatke i kaže činjenice koje treba da doprinesu rasvjetljavanju ove pravne stvari. U potpunosti se sjeća događaja koji je navodno  poslužio SDT-u za osnov, odnosno za ono što mu je stavljeno na teret, a radi se navodno o nekom usmenom nalogu mog branjenika koji je on dao drugom policijskom službeniku, koji je trećeg obavijestio da se navodno pusti kamion koji je zaustavljen sa cigaretama negdje u Zeti. I da mu se omogući kretanje. A kako se moj branjenik sjećao detalja u potpunosti, on je odgovarao na pitanja na koji način odbrana smatra da je nakon svega u potpunosti nepostojeći osnov sumnje. Međutim, SDT je i pored toga odredilo zadržavanje", kazao je Volkov. 

Podsjetimo, službenici Specijalnog policijskog odjeljenja uhapsili su jutros Slavka Stojanovića, a zbog sumnje da je učinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje, u vezi sa švercom cigareta. Nakon hapšenja Stojanović je sproveden u prostorije Specijalnog policijskog odjeljenja, gdje je saslušan. Oko 19.30 časova, Stojanović je priveden u Specijalno državno tužilaštvo, a nakon saslušanja određeno mu je zadržavanje do 72 sata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније