Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

МИНА

03. 12. 2023. 19:33 >> 19:33

VDT

Zadržavanje osumnjičenom za napad nožem u Pljevljima

Državni tužilac Višeg državnog tužilaštva (VDT) u Bijelom Polju, Vladan Đalović, odredio je zadržavanje u trajanju od 72 sata F.Ć. iz Pljevalja, osumnjičenom za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

Iz bjelopoljskog VDT-a saopštili su da je zadržavanje određeno nakon saslušanja F.Ć.

Kako je rečeno ranije, F.Ć. je u Pljevljima nožem nanio više povreda oštećenim Dž.Ć. i E.Ć.

Napad se desio na obodu parka između zgrade Pošte Crne Gore i glavne ulice. Prema saznanjima iz policije, napadač je zbog dugogodišnjeg nesporazuma oko imovine ranio nožem dvije bliske rođake.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније