Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ Portal RTCG ]

04. 12. 2023. 19:56 >> 20:16

ŠESTOGODIŠNjI POSTUPAK

Radunović o odluci SDT-a: Optužnica mojoj porodici nanijela neprijatnosti

Specijalno državno tužilaštvo odustalo je danas od krivičnog gonjenja optuženih za stvaranje kriminalne organizacije, a među okrivljenima su bili članovi Pokreta za promjene (PzP) i Nove srpske demokratije.

Jedan od optuženih Luka Radunović kazao je da je u pitanju montirana optužnica koju je, kako tvrdi, korumpirano Specijalno državno tužilaštvo, kao udarna pesnica diktatorskog režima DPS-a pokrenulo protiv njega i još 11 osoba.

 

"Mnogo je neprijatnosti, krupnih i sitnih, vidljivih i nevidljivih problema, meni i mojoj porodici nanio ovaj postupak (u kome je, vjerovali ili ne, prošla cijela petina mog života), ali o njima neću pisati, jer smo iz svega izašli iskusniji, mudriji i jači nego prije. Uz želju da se nikome više u Crnoj Gori ne dogodi da nevin bude optužen ili uhapšen zbog svojih političkih stavova, idemo dalje", napisao je Radunović na Fejsbuku. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније