Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ M.V. ]

22. 12. 2023. 22:52 >> 22:53
1
Čitaj mi:

POTPREDSJEDNIK VLADE

Bečić: Od države više niko neće biti jači

Potpredsjednik Vlade i čelnik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić rekao je da su časni službenici garant jakih institucija, a jake institucije su garant jake države. To je rekao komentarišući akciju Uprave prihoda i carina danas u Baru, u kojoj je spriječen šverc cigareta iz UAE vrijednih 1,6 miliona eura.

"Na sjednici Biroa za operativnu koordinaciju kojim rukovodim, prije dva dana razmatrali smo detaljno, sa direktorom Uprave prihoda i carina, brojna pitanja vezana za borbu protiv šverca cigareta i drugih oblika borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije. Pružili smo snažnu podršku za nastavak beskompromisne borbe. Zadovoljstvo je što nedugo nakon toga imamo novi podvig Uprave prihoda i carina i veliku zapljenu cigareta. Cestitke Upravi prihoda i carina i podsticaj da nastavimo. Časni službenici su garant jakih institucija, a jake institucije su garant jake države. Od države više niko neće biti jači", rekao je Bečić. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније