Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

08. 02. 2024. 14:57 >> 14:57

INCIDENT U NIKŠIĆU

Radnik "Vodovoda" prijavio da ga je napao pomoćnik direktora

Zaposleni u nikšićkom "Vodovodu i kanalizaciji" prijavio je da ga je fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća S.K. (55), te da mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave.

Povrijeđeni je pomoć zatražio u Hitnoj službi, nakon čega je pozvana policija.

"Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 6. februara u 17.15 časova obaviještena od strane zaposlenog u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem. U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli pomenuto oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije bezbjednosti Nikšić", saopšteno je iz policije.

Zaposleni u Vodovodu je kazao da ga je S.K. napao u krugu preduzeća.

"Policija je preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na ovu prijavu, te u službene prostorije pozvala lice S.K. (55) i od njega je prikupljeno obavještenje na zapisnik", dodaje se.

O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније