Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.

11. 03. 2024. 13:11 >> 13:19
Čitaj mi:

piperović saopštio

Đorđiju Pavićeviću ukinut pritvor

Advokat Zoran Piperović za Portal RTCG saopštio je da je u Višem sudu u Podgorici donijeta odluka da se barski biznismen Ðorđije Pavićević pusti na slobodu.

Kako je kazao Piperović, nažalost mnogih, Pavićeviću je ukinut pritvor. 

Istakao je da je saslušan danas posljednji svjedok, a saslušan je u prisustvu mladog kolege, advokata Stefana Jovanovića.

"Više nema osnova za pritvor i otuda ta odluka. Ako bude loše Dritanu Abazoviću, ne znam šta da radim bogami, mogu hitnu da pozovem", poručio je Piperović.

Specijalno policijsko odjeljenje uhapsilo je 28. decembra prošle godine Pavićevića, i nekoliko drugih lica, okrivljujući ih za šverc cigareta.

Podsjetimo, nakon pretresanja prostorija privrednog društva Playmaker DOO Bar, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapšen je osnivač te firme Đorđije Pavićević, dva službenika Uprave prihoda i carina i jedan zaposleni u Pavićevićevoj firmi.

Uz Pavićevića, koji je vlasnik Košarkaškog kluba Mornar iz Bara, uhapšeni su Ivana Kovačević i Veljko Ðuričić, te Nikola Kovačević.

Advokat Đorđija Pavićevića Zoran Piperović, ranije za TVCG saopštio da se njegovom branjeniku stavlja na teret da je organizovao kriminalnu grupu i da je izvršio krivično djelo krijumčarenje. Njegovo poslovanje je kako nam je naveo, prema ocjeni SDT-a, bilo upitno sa tri inostrane firme od kojih su dvije sa Sejšela, a sporni su im dolasci tri tovara cigareta u Luku Bar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније