Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

B.Č.J.

14. 03. 2024. 20:14 >> 20:15
Čitaj mi:

sud za prekršaje

Trojici vozača zatvorske kazne, vozili sa preko 2 promila alkohola u krvi

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je petnaestodnevne kazne zatvora za trojicu vozača jer su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola.

"Sutkinja Magdalena Mijić je dana 13. i 14. marta 2024. godine u odvojenim - hitnim postupcima oglasila krivima i osudila na kazne zatvora u trajanju od po 15 dana okrivljene: N.S (1989) iz Podgorice, D.Č. (1972) i V.S. (1979), oba iz Budve", navodi se u saopštenju Suda za prekršaje.

Njima su, kako se dodaje, izrečene sankcije, jer su dokazani navodi optužnih akata Uprave policije - OB Budva.

"Da su u kasnim večernjim i ranim jutarnjim časovima upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u koncentracijama većim od 2 g/kg alkohola u organizmu", navodi se u saopštenju.

Uz zatvorske kazne izrečene su im i zabrane upravljanja vozilima u trajanju od po 4 mjeseca, kao i po 3 kaznena boda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније