Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.B. [ Primorski portal ]

18. 03. 2024. 22:14 >> 22:14
1
Čitaj mi:

NAKON UTAKMICE

Tuča navijača u Baru: Povrijeđeni policajci, privedeni "Varvari"

Sedmorica povređenih, od kojih su tri policajca, epilog je nakon masovne tuče koja se dogodila u nedjelju veče u centru Bara, piše Primorski portal.

Primorskom portalu u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar je potvrđeno da je četvorici Podgoričana, koji su osumnjičeni da su fizički nasrnuli na policajce, određeno zadržavanje do 72 sata.

"Osumnjičenim se na teret stavlja napad na službeno lice u vršenju službene radnje", saznaje Primorski u ODT Bar.

U Opštoj bolnici Bar je potvrđeno da se ljekarima obratilo sedam pacijenta kojima su konstatovane lakše tjelesne povrede.

"Nakon pregleda i ukazane pomoći, upućeni su na kućno liječenje", kazao je dežurni ljekar u Opštoj bolnici Bar Sadat Ličina.

Među povrijeđenim je i trojica policajaca.

Tuča se dogodila nakon fudbalske utakmice Mornar –Budućnost.

Prema informacijama Primorskog portala, te noći četvorica navijača Budućnosti - Varvara su se putničkim vozilom uputili ka centru Bara gdje su se sreli sa navijačima Crvene zvezde.

Uslijedio je verbalni pa fizički sukob na ulici ispred zgrade “Drina” Goražde. Kako piše Primorski portal, navijači Budućnosti su se vozilom odvezlo do Sportske dvorane “Topolica” gdje su fizički napali policajce koji su radili na obezbjeđivanju javnog reda.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније